Masseurs

Nicky
Nicky
Masseur & Eigenaresse

Wat leuk dat je meer over mij wilt weten! Graag stel ik mezelf aan je voor: mijn naam is Nicky Lammerts, 28 jaar woonachtig in Utrecht. Na het behalen van mijn sportmassage diploma aan het NGS, is mijn droom werkelijkheid geworden. Mijn eigen massagepraktijk! 

Mensen helpen met hun lichamelijke klachten, vervelende blessures of gewoon iemand een ontspannende massage geven, daar krijg ik energie van. =) 

Net voor de start van Nicky’s Massage, heb ik eerst gewerkt bij Losjes massage in Utrecht. Hier heb ik veel geleerd en verschillende cursussen gevolgd, zoals ontspanningsmassage en bindweefselmassage. Je kunt bij mij terecht voor een sportmassage, bindweefselmassage en ontspanningsmassage. 

Zie ik je snel op de Jagerlaan 22, in Zeist? Vergeet niet van te voren een afspraak te maken via de website!

Om jou meer keuzemogelijkheden te geven is er nu ook een mannelijke masseur bij Nicky’s Massage!
Sjoerd
Masseur

Mijn naam is Sjoerd Terpstra, 59 jaar en woonachtig in IJsselstein.

Ik ben opgeleid als fysiotherapeut en en na een aantal jaren te hebben gepraktiseerd ben ik nu adviseur in de zorg. Naast dit werk krijg ik veel voldoening om ook in de praktijk bezig te zijn. Mijn doel daarbij is om jou met een goed gevoel naar huis te laten gaan.

Naast mijn ervaring als fysiotherapeut heb ik een aantal jaren in een massagepraktijk in Utrecht gewerkt. Je kunt bij mij terecht voor een sportmassage of een ontspanningsmassage. Tot snel!

De massagePraktijk