Masseurs

Nicky
Nicky
Masseur & Eigenaresse

Wat leuk dat je meer over mij wilt weten! Graag stel ik mezelf aan je voor: mijn naam is Nicky Lammerts, 30 jaar woonachtig in Utrecht. Na het behalen van mijn sportmassage diploma aan het NGS, is mijn droom werkelijkheid geworden. Mijn eigen massagepraktijk! 

Mensen helpen met hun lichamelijke klachten, vervelende blessures of gewoon iemand een ontspannende massage geven, daar krijg ik energie van. =) 

Net voor de start van Nicky’s Massage, heb ik eerst gewerkt bij Losjes massage in Utrecht. Hier heb ik veel geleerd en verschillende cursussen gevolgd, zoals ontspanningsmassage en bindweefselmassage. Je kunt bij mij terecht voor een sportmassage, bindweefselmassage en ontspanningsmassage. 

Zie ik je snel op de Jagerlaan 22, in Zeist? Vergeet niet van te voren een afspraak te maken via de website!

Sjoerd
Masseur

Mijn naam is Sjoerd Terpstra, 60 jaar en woonachtig in IJsselstein.

Ik ben opgeleid als fysiotherapeut en en na een aantal jaren te hebben gepraktiseerd ben ik nu adviseur in de zorg. Naast dit werk krijg ik veel voldoening om ook in de praktijk bezig te zijn. Mijn doel daarbij is om jou met een goed gevoel naar huis te laten gaan.

Naast mijn ervaring als fysiotherapeut heb ik een aantal jaren in een massagepraktijk in Utrecht gewerkt. Je kunt bij mij terecht voor een sportmassage of een ontspanningsmassage. Tot snel!

Sandra
Masseur

Graag stel ik mij aan je voor! Mijn naam is Sandra Verweij, 48 jaar en ik woon in Nieuwegein. Ik ben opgeleid als holistisch masseur waarbij ik mij ook bekwaamd heb in het geven van een sport- ontspanning en bindweefselmassages.

Naast het masseren van mensen voor ontspanning of klachtgerichte behandelingen werk ik als vrijwilliger in een hospice. Het geeft mij veel voldoening en gevoel van dankbaarheid om mensen te mogen begeleiden in hun laatste fase.

Ik heb er zin in! Je kunt bij mij terecht voor een ontspannings-, sport- en bindweefselmassage.

Amber

Mijn naam is Amber Koetsier, ik ben 20 jaar en ik woon in Zeist. Op dit moment studeer ik fysiotherapie aan de Hogeschool Utrecht. Naast mijn studie werk ik graag in de massagepraktijk, om je met een ontspannen gevoel naar huis te laten gaan. Het geeft mij veel voldoening om mensen te kunnen helpen. Je kunt bij mij terecht voor een ontspanningsmassage. Hopelijk tot snel! 

De massagePraktijk