Nicky (eigenares en masseur)

Wat leuk dat je meer over mij wilt weten! Graag stel ik mezelf aan je voor: mijn naam is Nicky Lammerts, 28 jaar woonachtig in Utrecht.

Na het behalen van mijn sportmassage diploma aan het NGS, is mijn droom werkelijkheid geworden. Mijn eigen massagepraktijk! Mensen helpen met hun lichamelijke klachten, vervelende blessures of gewoon iemand een ontspannende massage geven, daar krijg ik energie van. 🙂

Net voor de start van Nicky’s Massage, heb ik eerst gewerkt bij Losjes massage in Utrecht. Hier heb ik veel geleerd en verschillende cursussen gevolgd, zoals ontspanningsmassage en bindweefselmassage.

Je kunt bij mij terecht voor een sportmassage, bindweefselmassage en ontspanningsmassage. Zie ik je snel op de Jagerlaan 22, in Zeist? Vergeet niet van te voren een afspraak te maken via de website!

Nicky Lammerts

Celine (masseur)

Ik stel me graag voor als nieuwe collega van Nicky. Mijn naam is Celine Roscam Abbing, 27 jaar en woonachtig in Zeist.

Een aantal jaar geleden heb ik mijn diploma als fysiotherapeut behaald aan Thim van der Laan en ben ik sindsdien werkzaam bij een praktijk in Harmelen. Ik ga nu graag de uitdaging aan om hiernaast een aantal uur bij Nicky’s Massage te werken als masseur, dichter bij huis.

Tijdens mijn studie heb ik ervaring opgedaan als masseur bij Spa Sereen, wat mij veel voldoening gaf. De combinatie van mensen helpen van hun lichamelijke klachten af te komen en het contact met de mens intrigeert mij enorm. Ik hoop dat ik hier dan ook mijn ervaring, kennis en passie teweeg kan brengen.

Je kunt bij mij terecht voor sport en ontspanningsmassages. Ik hoop je snel te mogen ontvangen!

Celine