Nicky (eigenares en masseur)

Wat leuk dat je meer over mij wilt weten! Graag stel ik mezelf aan je voor: mijn naam is Nicky Lammerts, 28 jaar woonachtig in Utrecht.

Na het behalen van mijn sportmassage diploma aan het NGS, is mijn droom werkelijkheid geworden. Mijn eigen massagepraktijk! Mensen helpen met hun lichamelijke klachten, vervelende blessures of gewoon iemand een ontspannende massage geven, daar krijg ik energie van. 🙂

Net voor de start van Nicky’s Massage, heb ik eerst gewerkt bij Losjes massage in Utrecht. Hier heb ik veel geleerd en verschillende cursussen gevolgd, zoals ontspanningsmassage en bindweefselmassage.

Je kunt bij mij terecht voor een sportmassage, bindweefselmassage en ontspanningsmassage. Zie ik je snel op de Jagerlaan 22, in Zeist? Vergeet niet van te voren een afspraak te maken via de website!

Nicky Lammerts

Jitse (masseur)

Mijn naam is Jitse Bouma, 31 jaar woonachtig in Utrecht. Op jonge leeftijd ontstond mijn fascinatie voor sport en het menselijke lichaam. In 2013 startte ik als trainer en fysiotherapeut in Baarn waar ik tot 2018 met veel plezier heb gewerkt.

In mijn werk als fysiotherapeut vind ik het geweldig om mensen te begeleiden naar een klachtenvrij leven. Echter ondervond ik dat mijn werk steeds meer bestond uit administratie en minder uit menselijk contact, datgene wat ik zo mooi vind aan mijn vak.

Dat wilde ik anders. Ik besloot mijn baan en huis op te zeggen en te gaan reizen. In 2018 stapte ik op de fiets richting India en maakte een prachtige reis die mij veel heeft gebracht. Nu ik na 2 jaar reizen terug ben in Nederland heb ik een andere invulling gegeven aan mijn kwaliteiten als therapeut. Ik draag mijn kennis over als docent bij Mood massage opleidingen en sinds kort kan ik weer mijn handen laten spreken bij Nicky’s Massage.

Je kan bij mij terecht voor een ontspanningsmassage, sportmassage en bindweefselmassage. Heb jij lichamelijke klachten of wil je even lekker ontspannen? Maak een afspraak en dan zien we elkaar snel!

Jitse