Een massage cadeaubon kopen? Super leuk om te geven, maar nog veel leuker om te krijgen!

Waarom een massage cadeaubon een ideaal cadeau is: 

Het is een origineel cadeau;

Een cadeau waar iemand echt iets aan heeft;

We hebben cadeaubonnen in verschillende prijsklassen;

Het is geschikt voor jong en oud;

Zowel leuk voor een vriend(in) of familie als voor een zakenrelatie;

Ideaal voor verjaardagen, jubilea, vader- en moederdag, afscheid van een collega, bruiloft, valentijnsdag, kerstcadeau of gewoon zomaar als lief gebaar.

Welke massage cadeaubon kun je het beste geven?

Ken je iemand die wel wat ontspanning kan gebruiken vanwege een stressvolle periode? Of gewoon iemand die het verdiend om in de watten gelegd te worden? Dan is de ontspanningsmassage een goede keuze! Heeft diegene last van klachten? Dan is een klachtgerichte massage een betere optie. Lees hier meer over de sportmassage en bindweefselmassage bij Nicky’s Massage in Zeist!

 

DE MASSAGE CADEAUBONNEN:

  • Ontspanningsmassage
  • Sportmassage
  • Bindweefselmassage

Geef je één of meerdere van de drie massages cadeau? Dan kun je kiezen voor een tijdsduur van 30, 45 of 60 minuten of een bedrag die je op de cadeaubon wilt zetten.

De massage cadeaubon is eenvoudig via onderstaande button te bestellen. Vervolgens krijg je de cadeaubon per e-mail of via de post toegestuurd.

Ook kun je ervoor kiezen de massage cadeaubon op te halen bij Nicky’s Massage in Zeist. Deze is al uitgeprint en kun je zelf een persoonlijk bericht op schrijven. Let op dat je van tevoren een afspraak maakt om de massage cadeaubon op te halen. Heb je nog vragen over het bestellen van een cadeaubon? Dan kun je altijd contact met ons opnemen!

Cadeaubonnen Bestellen